Welkom, ik ben Karima Jahouhi,


In 2017 kwam ik via een kennis in aanraking met BodyTalk. Met diverse klachten van vermoeidheid, stress en lage rugklachten kwam ik bij een Bodytalk practioner. Na de eerste sessies voelde ik mij al meer in balans. Ik kreeg meer energie en mijn gezondheid veranderde ten positieve ook kreeg ik inzichten in onderliggende zaken waardoor ik begreep waar sommige van mijn klachten en lichamelijk ongemakken vandaan kwamen.


Nog geen jaar later ben ik de opleiding tot Bodytalk practioner gaan doen, zo kon ik familie en vrienden ondersteunen met de technieken van Bodytalk. Ondertussen heb ik diverse lichaamsgerichte coaching-, massage-, healing- en energy fascial release trainingen gedaan.


Ben je op zoek naar ontspanning, meer energie, een andere kijk op je welzijn en gezondheid? Wees dan welkom voor een sessie!


Ter kennismaking is een behandeling van maximaal 1 uur tijdelijk €70 (normaal €85). Andere energetische- en lichaamsgerichte behandelingen zijn vanaf 1,5 uur tot maximaal 2,5 uur te boeken. De prijzen variëren hierbij vanaf €150 en €250.Graag tot ziens!